07-05-2010, 17:02
|
#1 |
| MGF Platinyum
Teşekkürleri: 646
889 konu/yorumuna 2,857 kere teşekkür edildi.
Tecrübe Puanı: 7 | Milli Gazete'ye Neden İlgisiziz ? Selamun aleyküm daha önce de ağustos ayında "üyelerden icraat istiyorum" başlıklı bir yazı yazmıştım daha doğrusu bir sitem yazısıydı bu. Arkadaşlar milli görüş forum üyeleri neden bu tarz icraata dönük konulara duyarsız kalıyor. Bir sebebi var ise lütfen bilelim. ?
Beğenmediğiniz facebook'ta bile insanlar fazladan milli gazete alıyorlar buranın kaç katı fazla derecede.. Bizler acaba internette bir kaç islami paylaşım yapmakla görevimizi yerine getirmiş oluyor muyuz ?
Ya da sadece anketlere oy vermekle görev yerine gelmiş oluyor mu ? Biraz sanal'dan çıkıp reel'leşmemiz gerekmez mi ?
Her hafta gazete tirajları açıklanıyor, orada hangi gazetenin kaç sattığı yazıyor. Bunlar reel rakamlardır. Genel seçimler gibi düşünelim orada oy oranları açıklanıyor burada da milli görüş'ü temsil eden gazeteyi almak için kaç insanın ALLAH yolunda cebinden parasını çıkartıp o gazeteyi aldığını gösteriyor. Biz eğer davamızı yukarılara taşıyacaksak önce buralarda taşımalıyız. Yoksa istediğimiz kadar internette anketlerde 1.olalım ne farkeder ki ?
Düşünün 50 bin tirajımız var ve biz bundan hiç gocunmuyoruz sanki ? Nasıl giderse öyle deyip bırakmışız.. Bizim söylediğimiz şudur: Artık abone olmak da yetmiyor sürekli ya abone bulacağız ya da haftada 1 kere de olsa +1 de olsa fazladan gazetemizi alıp bir yerlere bırakacağız.. Bunu da (imkanımız varken) yapmıyorsak gerçekten yazık bize!! 50 haftadır bu kampanya yapılıyor ve bu siteden her hafta ortalama sadece 3-4 kişi gazete alıyor fazladan ( alıp da bildirmeyen bir kaç kişi de oluyor o arkadaşlar da rapor vermenin önemini lütfen anlasınlar kimse bize bildirmezse biz burada öylesine mi duruyoruz her hafta siteden rakamları açıklıyoruz sonuçta bildirmezseniz orada düşük gözükecek).. Bu kadar aktif üyesi olan bir forum için bu rakam çok komik durmuyor mu sizce de ? Acaba fazladan gazete alınması için her hafta böyle sitemli yazılar mı yazmamız gerekir? Acaba her hafta durmadan tiraj konusunu güncellememiz mi gerekir ? ( ki bunu yapmamıza rağmen yine de ilgi gösterilmiyor o ayrı konu ) Yani ne yapalım? lütfen şurada bir istişare yapalım. Sorun nedir ? varsa çözelim.. Bir kaç arkadaşımız tamam alacağız yazıyor sonra unutup gidiyor ya da bir iki hafta katıldıktan sonra yine unutuluyor. Biz, +1 de olsa alınması taraftarıyız yeter ki süreklilik sağlansın ve bu işler dert edinilsin. || MİLLİ GAZETEM || sitesinde iletişim bilgilerim her şeyim var telefonumdan mailime kadar. Eğer ki diyorsanız ben unutuyorum almayı, ben size her hafta sms atayım.. Diyorsanız benim bir fikrim var, arayın görüşelim. yeter ki dert edinelim. TİTREYİP KENDİMİZE GELELİM! İnanın şuraya 10 tane mesaj yazmaktan, +1 milli gazete alıp onu insanlarla buluşturmak çok daha hayırlı bir iştir. Ben sizlere yalvarma derecesine geldim ama hâlen aynı sıkıntılar devam ediyor.. Her hafta Türkiye Geneli fazladan, ortalama 130-140 gazete alınıyor. Bunu da alan kişi sayısı 18-20! Bu kampanya yaklaşık 10bin kişiye duyuruldu.. Ama sonuç ortada.. Artık yani gerçekten söyleyebileceğim kelimeler tükendi.. Bir müslüman haftada 1 kere de olsa bayiye kadar yürüyüp 0,60 TL veremiyor mu ? Bayide yoksa getirmesi için rica edemiyor mu ? Başka bayiye soramıyor mu ? Bu kadar kolay işleri bile yapamayacak durumda mıyız ? Uyanın artık uyanın uyanın UYANIN!
Konu SAVUNANADAM tarafından (06-01-2011 Saat 00:29 ) değiştirilmiştir.
|
| |